Referenties

Hieronder vind je een aantal van mijn referenties en projecten waaraan ik heb gewerkt.

Suzy Schilstra

Nynke heeft me met veel enthousiasme, gedrevenheid en een positieve houding geholpen. Zij heeft gekeken naar mij als persoon en zich daarop aangepast. Dankzij Nynke heb ik grote chaotische teksten kunnen structureren en mezelf en mijn wensen neer kunnen zetten in een CV en sollicitatiebrief. Bedankt voor je liefdevolle, doch feedback-rijke hulp.

 

Connie Sleutel

Omdat ik al geruime tijd aan het solliciteren was en iedere keer direct bij de brief/mail al een afwijzing kreeg heb ik contact gezocht met Nynke Dijk. Ik wilde eens met iemand sparren over het uiterlijk en de inhoud van mijn cv. Mijn vermoeden was dat daar iets aan gedaan moest worden, maar ik had zelf niet een idee wat. Al nadat Nynke de eerste keer mijn cv had doorgenomen, kwam zij met goede aanbevelingen hoe ik het anders kon doen. Na wat over en weer contact via de email had ik binnen korte tijd al meer 'bekijks' op de vacaturesites dan voorheen. Binnen 3 weken na het eerste contact had ik een positief gesprek met een uitzendbureau en een uitzendbaan. Een parttime functie op een afdeling waar ik al lang naar zocht. Over het contact met Nynke kan ik alleen maar zeggen: zeer positief; echt een aanrader. Nogmaals heel veel dank voor al je support en adviezen.

 

Michael Kames  –  voice over RTL 4

Ik ken Nynke als een kundige taalvirtuoos die net die draai aan je woorden weet te geven die het verschil maakt. Ze weet feilloos de essentie van wat duidelijk gemaakt moet worden op te pakken en dat op professionele wijze in (andere en) precies de juiste zinnen te vertalen. Professionaliteit verzekerd, maar daarbuiten ook gewoon een prettige omgang waarbij meedenken haar op het lijf geschreven lijkt. Ik kan Nynke dan ook van harte aanbevelen.